Bagossy Norbi párja együtt tud élni kedvese népszerűségével

A dalaiból többet meg lehet tudni róla, mint a közösségi médiából – állítja a háromszoros Petőfi Zenei Díjas Bagossy Brothers Company frontembere, Bagossy Norbi. A magánéletét gondosan elrejtő, gyergyószentmiklósi énekest Koltay Anna az M2 Petőfi TV új műsorában, a Magas és Mélyben igyekezett megfejteni, aki ezúttal néhány dolgot párkapcsolatáról is elmesélt.

A hétköznapok történéseit megéli és nem megosztja, a reggeli kávéját megissza és nem fotózza – ilyen egyszerűséggel tölti mindennapjait Bagossy Norbi, aki sikerei dacára a kezdetektől ellenáll a nyilvánosság és a népszerűség olykor megrészegítő mámorának. A 2013-ban Székelyföldön alakult alternatív-indie rockegyüttes, a Bagossy Brothers Company énekese az elmúlt években páratlan hírnévre tett szert, de eközben megőrizte alaptermészetét: visszafogott és diplomatikus maradt minden helyzetben.

„Nem gondolom magam visszahúzódónak, egyszerűen csak szeretek jelen lenni a pillanatban és őrzöm az intimszférám. Ha nyaralok, egy hét alatt maximum néhány fotót készítek, akkor sem olyan dolgokról, amelyekről a turisták általában, hanem a nekem fontos, személyes pillanatokról. Nem élem a közösségi média-létet, vintage-ember vagyok” – fogalmazott a zenész az M2 Petőfi TV új műsorában, a Magas és Mélyben, amelyben nem várt részleteket is megosztott magánéletéről.

„Egy kisvárosban, összetartó közegben nőttem fel, ahol mindenki köszönt egymásnak, ahol a gyerekekre a felnőttek odafigyeltek. Édesanyánk szilárd bázisként mindenben támogatott bennünket. Talán, ezért nem csapott arcon a hirtelen jött ismertség. Lineáris volt a fejlődés, két lábbal a földön maradtunk. Szerencsére, a jelenlegi párom is elfogadja, ami történik körülöttem. Azt hiszem, másképp megennénk egymást, nem tudna működni” – tért ki szerelmi életére Bagossy Norbi az M2 Petőfi TV műsorában, majd hozzátette, a zenekarukban szinte mindenkinek stabil párkapcsolata van, ami bár nem jellemző a zenészek világában – ők azonban ezt a mentalitást hozzák otthonról. A további részletek a Magas és Mély idézett adásából ismerhetők meg.

Magas és Mély – Koltay Anna zenés portréműsora az M2 Petőfi TV-ben, minden pénteken 21.40-től!

Olvasson tovább