Benézhetünk a hírességek gardróbjába – Elindult az M2 Petőfi TV divatmagazinja, a Stiló

Nincs zárt ajtó a STILÓ előtt, ha a hazai divatvilágról van szó: Decsi Editet és Tótfalusi Fannit ismert előadóművészek és tervezők engedik be a gardróbjukba, kiállítótermükbe, ahol megmutatják, hogyan alakítják ki stílusukat, milyen szempontok szerint választanak ruhát és kiegészítőket. Az M2 Petőfi TV új stílusmagazinja minden hétfőn jelentkezik a legfrissebb trendekkel.

Az öltözködésével mindenki kommunikál valamit. Néha a fellépőruha csak egy műsorelem, de van, hogy kész jellemrajz. Mit és miért vesznek fel a magyar művészek? A színpadi, vagy a hétköznapi megjelenés számukra a fontosabb? Kik a kedvenc hazai tervezőik? Ezekre a kérdésekre keresi a választ az M2 Petőfi TV vadonatúj stílusmagazinja, a STILÓ, amelynek első részben a közkedvelt énekesnő és látványtervező, Horányi Juli mutatta meg, mit rejt a gardróbja. Előkerült a féltve őrzött esküvői ruhája, amelyet Sármán Nóra tervezett, de különleges fellépőruháiból is láthattak ízelítőt a nézők, amelyek között egy igen személyes darab is megtalálható.

„Az édesanyám 30 éve dolgozik jelmezkivitelezőként, ez a tény biztosan hatott rám a pályaválasztáskor. Eredetileg a Színművészetire jelentkeztem, musical színész szerettem volna lenni, ám ez nem sikerült, ekkor kerültem Kaposvárra, az egyetemre, ahol látványtervező lettem” – emlékezett vissza Horány Juli pályája kezdetére, ami kalandos kitérőkkel érkezett meg egyfajta kettőséghez, hiszen énekesnőkét és tervezőként is dolgozik.

A STILÓ műsorvezetője, Decsi Edit a gardróblátogatás után az énekesnővel a NUBU-hoz vette az irányt. A lányokat a NUBU vezető tervezője, Garam Judit várta, aki nem akármilyen meglepetéssel készült Youlinak. A műsor állandó rovatában pedig stylistok adnak stílustippeket a nézőknek, hogy szettjeiket izgalmasabbá tehessék.

A Stiló második adásában, november 15-én, hétfőn Trokán Nóra gardróbjában nézhetsz majd körül! 

Stiló – az M2 Petőfi TV divatmagazinja minden hétfőn, 21:40-től!

Videó ajánló

Olvasson tovább