Fiatalkori pénzkereseti forrásáról vallott a népszerű énekesnő, Pásztor Anna az M2 Petőfi TV-n

Mallorcán dolgozta össze hét hónap alatt a New York-i balett ösztöndíjat, ám táncos karrierjének derékba törése után kitérővel ugyan, de megtalálta a célt, amelyért önzetlen erőszakossággal addig küzd, míg az meg nem valósul. Ő Pásztor Anna, aki Koltay Annának nyílt meg és beszélt őszintén magáról, életéről, gondolatairól az M2 Petőfi TV új, Magas és Mély című műsorában pénteken este.

A megújult Petőfi új műsorai között debütált pénteken este a Magas és Mély című zenés portréműsor az M2 Petőfi TV-n. A műsorvezető Koltay Anna interjúalanyai – alkotók, művészek – vallanak életük mélységeiről és magasságairól egy lélekfeltáró beszélgetés keretén belül.
Az első péntek esti adás vendége Pásztor Anna énekesnő volt, aki 2004-ben öccsével alapított meg az Anna and the Barbies zenekart, ám sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a nagyközönség megismerje őket. Mindehhez kellett Pásztor Anna extravagáns személyisége is. A közönség sok periódusát kísérhette végig a színpadon, volt, hogy barkácsboltokban és konyhai kiegészítőket árusító boltban vásárolt magának „fellépőruhákat”, ám most azt a korszakát éli, mikor „páncélzat” nélkül áll színpadra.
„Nem egyszerű megnyitni magam, teljesen tisztán, őszintén és sérthetően magamat adni, megmutatni, hogy ez vagyok mindenféle burok és páncélzat nélkül” – mondta Pásztor Anna, aki őszintén beszélt a műsorban hitéről is.
„Élő Istenhitem van, gyerekként tudtam is társalogni vele. Megkérdeztem, mint egy havert, hogy mi legyen, hogyan tovább és kaptam is választ. Bennem egy ösztönös Istenhit van, egy nagyon erős kapocs a titokkal, amelyet kutatok és építem bele szövegeimbe is” – fogalmazott Pásztor Anna, aki az interjúban még több mindent elárult önmagáról, személyiségéről is.
„Bennem van egy nagyfokú önzetlen erőszakosság, mert látom azt, amit szeretnék elérni. Ez egyfajta belső indíttatás, hogy valami csodásat alkossunk, szerencsére rögeszméim közül már sokat megvalósítottunk. Ilyen célok miatt képes vagyok harcolni, magam miatt már kevésbé” – vallotta be Koltay Annának a Magas és Mély stúdiójában az énekesnő, akinek nagy álma volt a tánc. Ezért sokat megtett, hiszen, bár nem volt tökéletes balett-tudása, mégis felvették egy híres New York-i intézetbe, ám az ehhez szükséges ösztöndíjat elő kellett teremtenie, így hét hónapig dolgozott Mallorcán diszkókban, hogy meglegyen a pénz.

További részletek Pásztor Anna nem mindennapi életről, küzdelmeiről, a spiritualitáshoz való viszonyáról a Magas és Mély teljes adásában, amely ide kattintva újranézhető.

Magas és Mély – zenés portréműsor péntekenként 21.35-től az M2 Petőfi TV műsorán.

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Fotókredit: M2 Petőfi TV / Magas és Mély
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2021/11/magasesmely_pasztoranna.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Olvasson tovább