×

Akadálymentesített klipet készített a Margaret Island

Hamarosan megjelenik a Margaret Island negyedik nagylemeze. Az ezen hallható Meddig maradunk még című dalhoz klip is készült, ami teljesen akadálymentesített. Hogy ez pontosan mit jelent, arról az M2 Petőfi TV műsorában meséltek a zenekar tagjai.

„Az akadálymentesítés azt jelenti, hogy feliratoztuk a klipet, ezen kívül pedig a vakok és gyengénlátók számára narrációval írják le, hogy nézünk ki, mit viselünk, és mit csinálunk a klipben. A célunk az, hogy érzékenyítsük a közönséget” – mondta Lolának az Én Vagyok Itt! stúdiójában Lábas Viki a Margaret Island énekese. A zenekar számára fontos az érzékenyítés, legutóbbi koncertjüket az EFOTT-on kivetítőn jelnyelven is közvetítették, derült ki az M2 Petőfi TV műsorában.

A dal a hamarosan megjelenő negyedik albumukon hallható. A lemez teljes zenei anyaga Fonyódon készült. Hogy milyen érzések munkálkodtak bennünk az alkotás során és miért nevezik eklektikusnak az albumot, arról a stúdióban bővebben meséltek a zenekar tagjai Lábas Viki, Füstös Bálint és Törőcsik Kristóf.

Hétfőtől szombatig minden este 21.05-től Én Vagyok Itt! az M2 Petőfi TV-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan zenész-interjúkkal.

Videó ajánló

M2 matricák - Hevül a vegyület, Sűrűség
00:05:08
M2 matricák - Hevül a vegyület, Mágnesesség
00:04:58

Olvasson tovább