×

Katona Petra úgy érzi, megtalálta a hozzá illő zenei stílust

Megjelent A Dal 2021 döntősének, Az Év Felfedezettjének, Katona Petrának második dala és videóklipje, a Szárnyalás, amelyben az énekesnő mindenkit arra buzdít, hogy merjen a vágyai szerint élni. Hogy ő is így tesz-e, az kiderül az Én Vagyok Itt! legutóbbi adásából, amelyben az előadó és a klip rendezője, Pantyi Petra vendégeskedtek.

„Merjünk a vágyainknak élni, ezt üzeni a Szárnyalás és ha már erről énekelek, én is elindultam ezen az úton. Törekszem arra, hogy olyan dolgokkal foglalkozzam, amelyek boldoggá tesznek” – árulta el második klipje kapcsán Katona Petra az M2 Petőfi TV műsorában a műsorvezetőnek, Lolának. Hozzátette: „merem remélni, hogy jó úton járok, úgy érzem megtaláltam azt a zenei stílust, ami én vagyok, amiben megmutathatom önmagam”.

Katona Petra Viszlát múlt című dalával jutott A Dal 2021 döntőjébe, ahol elnyerte Az Év Felfedezettje díjat. A sikert hozó számhoz klip is készült, most pedig már második dalával lépett a közönség elé. A Szárnyalás klipjét, ahogy az elsőt is, Pantyi Petra rendezte: a képi világban is arra törekedtek, hogy ábrázoljanak egy fordulópontot, megmutassák a szabadságvágyat és a felszabadultság érzését is.

A rendező és az énekesnő között egyébként barátság is szövődött – erről és az újbóli közös munka lehetőségéről is meséltek az Én Vagyok Itt! stúdiójában.

A teljes beszélgetés IDE kattintva hallgatható újra:

 

Hétfőtől szombatig minden este 21.05-től Én Vagyok Itt! az M2 Petőfi TV-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan zenész-interjúkkal.

Videó ajánló

Olvasson tovább