Zséda merész videóklipjének kulisszatitkairól mesélt az Én Vagyok Itt!-ben

Kibővített valóságban, XR stúdióban készült el Zsédenyi Adrienn legújabb videóklipje legújabb dalához. Magyarországon először használták a világon is egyedülálló technológiát, amelyről az énekesnő és a projekt stratégiai vezetője, Szegő Tamás beszéltek az M2 Petőfi TV műsorában.

Quincy Jones világát idézi Zséda új slágere, amelyhez egy világszinten is egyedülálló technológiával készült videó. A falakon túl című dal videóklipjét – Magyarországon először – XR stúdióban forgatták.

„Ez a technológia a LED fal fizikai határain túl tudja kiterjeszteni a virtuális teret, ezzel egy végtelen látványú, mesterséges világot teremtve. A nemzetközi poppiacon is egyedülálló, itthon pedig Zséda klipje készült először ilyen ultramodern környezetben” – mesélt az Én Vagyok Itt! műsorának vendégeként Szegő Tamás, a projekt stratégiai vezetője.

„Bár a dal alapvetően a szabadságvágyról, egy párkapcsolatból való kiszakadásról szól, a videóklip jól reflektál arra is, hogy az utóbbi időben nagyon megváltozott az életünk és a kapcsolatunk a valósággal. A leállás alatt sokan megtapasztaltuk milyen az online oktatás vagy a home office, de részt vettem például virtuális kiállításon és városi sétán is, ami egy teljesen új, érdekes élmény volt” – tette hozzá Zsédenyi Adrienn az M2 Petőfi TV műsorában, aki úgy érzi, pályája egyik legmeghatározóbb produkciója készült el a videóklippel, hiszen hollywoodi filmbe illő környezetben és fantasztikus ruhákban csillogtathatta meg táncos tehetségét is.

Az énekesnő nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy Katy Perry és Adam Levine után ő is kipróbálhatta ezt a különleges technikát. A forgatás mindössze egy nap leforgása alatt lezajlott, minimális utómunkával, ugyanis a háttereket már korábban elkészítették a szakemberek. A további részletekről és a nyár legfontosabb koncertjeiről bővebben is mesélt Zséda az Én Vagyok Itt! idézett adásában.

Hétfőtől szombatig minden este 21.05-től Én Vagyok Itt! az M2 Petőfi TV-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan zenész-interjúkkal.

Az Én Vagyok Itt! korábbi adásai visszanézhetők a MédiaKlikken.

Olvasson tovább