Valter Attila élete újabb óriási mérföldkőhöz érkezett

Minden idők legjobb magyar eredményét érte el Valter Attila kerékpárversenyző a Giro d'Italián. Pihenésre azonban nem is gondol, hiszen gőzerővel készül az olimpiára. Az olaszországi edzőtáborból adott interjút az Én Vagyok Itt! műsorvezetőjének, Csitári Gergelynek.

Egész Magyarország megtanulta Valter Attila nevét és ünnepelte a 23 éves sportolót, aki az idei a Giro d’Italián magára ölthette a legendás rózsaszín trikót. Az országúti-kerékpárversenyző minden idők legjobb magyar eredményével zárt a Girón, összetettben a 14. helyen végzett.

A sportoló számára azonban nincs megállás, Csitári Gergelynek az olaszországi edzőtáborból adott interjút.
„Igazából meglepetés volt számomra, hogy sikerült felvennem a rózsaszín mezt, de valahol éreztem, hogy a formám közel van ahhoz, hogy belépjek az elitbe” – árulta el Valter Attila az M2 Petőfi TV műsorában. Már készül is a következő versenyre, amely nem kisebb megmérettetés, mint az olimpia. „Kevesebb, mint két hét múlva úton leszek Tokióba. Az olimpiai szereplés óriási mérföldkő az életemben, ötkarikás játékokra kijutni bárkinek óriási élmény és nagyon boldog vagyok, hogy képviselhetem hazámat” – tette hozzá a sportoló.

A Valter Attilával készített teljes interjút itt megnézheti:

Hétfőtől szombatig minden este 21.05-től Én Vagyok Itt! az M2 Petőfi TV-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan zenész-interjúkkal.

Olvasson tovább