×

Hevesi Tamás egyedül állt és énekelte a magyar himnuszt

A magyar válogatott Eb-szereplése kapcsán a sport összekovácsoló erejéről beszélgetett Csitári Gergő, az Én Vagyok Itt! műsorvezetője dr. Lénárt Ágota sportpszichológussal és Hevesi Tamással. A labdarúgó edzőként is dolgozó énekes a magyar – portugál összecsapáshoz fűződő személyes élményét is elmesélte.

„A sportesemények rendkívüli módon fokozzák a nemzeti identitást, a valahová való tartozás elemi szükséglete az embernek. A sportsiker pedig közösen megélt sikerré válik, amely óriási energiatöbbletet tud adni a hétköznapokra is” – fejtette ki a sport erejének hatását dr. Lénárt Ágota sportpszichológus az M2 Petőfi TV műsorában.
„Valóban másképpen kel fel az ember, ha előző nap nyert a csapata. A válogatott sikeres Eb-helytállása miatt most mindenki focista akar lenni, a grundon is mindenki focizik” – erősítette meg a szakember szavait Hevesi Tamás, aki nemcsak a színpadon, hanem a focipályákon is sokszor helyt állt már, edzőként és sportolóként is. Az énekes külföldi nyaralása során követte végig a magyarok Eb-szereplését. „A nyaralás kellős közepén játszott a magyar válogatott a portugálokkal. Egy hatalmas kivetítőn néztem egyedül a meccset, álltam és énekeltem a magyar himnuszt” – mesélte Hevesi Tamás.

Az Én Vagyok Itt! beszélgetése itt újranézhető:

Hétfőtől szombatig minden este 21.05-től Én Vagyok Itt! az M2 Petőfi TV-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan zenész-interjúkkal.

Videó ajánló

M2 matricák - Hevül a vegyület, Sűrűség
00:05:08
M2 matricák - Hevül a vegyület, Mágnesesség
00:04:58

Olvasson tovább