×

Nőiesebb, elmélyültebb albumot készít Horányi Juli

Igazi olasz ízvilágot tapasztalhatott meg Horányi Juli énekesnő és Somossy Barbi, a közmédia műsorvezetője, amikor egy csajos délután keretében belestek egy fővárosi fagyizóba, hogy az ott készült különlegességeket megkóstolják. De nemcsak az derült ki az énekesnőről, hogy imádja a pisztáciát, hanem az is, milyen nagyszabású tervei vannak.

Az olaszországi gyökerekkel is bíró Somossy Barbi, egy Budapesten működő olasz fagyizóba vitte Horányi Julit, aki itt megismerhette az igazi kézműves fagyi készítésének titkát. Az énekesnő pedig Somossy Barbinak saját jövőbeli titkáról mesélt, ugyanis új album kiadását tervezi.

„Nagyon sok ötletem van, szeretnék készíteni egy új lemezt a komolyabb, nőiesebb, elmélyültebb vonalat képviselve. Ennek megfelelően a dalok talán elvontabbak lesznek, ahhoz képest, amit tőlem megszoktak, de maradok azért a könnyűzenénél”– árulta el Horányi Juli.

A fagyikészítést és kóstolást az M2 Petőfi TV stábja is végigkísérte, így a közmédia nézői is megtudhatják, miként készül a kézműves pisztácia fagyi.

Hétfőtől szombatig minden este 21.05-től Én Vagyok Itt! az M2 Petőfi TV-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan zenész-interjúkkal.

Videó ajánló

Olvasson tovább