Nagy Feró megdöbbent az orvos szavain

Nagy Feró az elsők között jelentkezett oltásra, és megdöbbenve szembesült a napi számokkal. A koronavírus-járvány olyan terhelést jelentett az egészségügyben, amilyennel még az ott dolgozók korábban nem találkoztak, mégis hősiesen viselték a rájuk nehezedő nyomást. Helytállásukat köszönték meg ismert zenészek a Semmelweis-nap alkalmából az M2 Petőfi TV-n keresztül.

„A koronavírus-járvány következtében az emberek fejében újraértékelődött az orvosok, az egészségügyben dolgozók szerepe, megítélése. Nagyon üdvös dolognak tartom, hogy most sokkal több tisztelet és figyelmet kapnak” – mondta az Irie Maffia énekesnője, Sena Dagadu az M2 Petőfi TV műsorán.
„Amikor megkaptam a vakcinát, akkor mesélte az orvosom, hogy aznap ezer oltást adott már be, amin ledöbbentem. Minden tiszteletem az övék” – ezt már Nagy Feró, a Beatrice frontembere mesélte az Én Vagyok Itt! riportjában, amelyben rajtuk kívül még olyan zenészek mondtak köszönetet a Semmelweis-nap kapcsán az egészségügyi dolgozóknak, mint Takács Vilmos énekes-gitáros, Szekeres András, a Junkies-ből, és Szivák Zsolt, a Cloud 9+ énekese.

A pandémia alatt többüknek is személyesen kellett megtapasztalnia az egészségügy működését, ezzel kapcsolatos történeteiket is meg lehet ismerni az Én Vagyok Itt! videós összeállításából:

Hétfőtől szombatig minden este 21.05-től Én Vagyok Itt! az M2 Petőfi TV-n, meghökkentő témákkal, sikeres fiatalokkal, izgalmas beszélgetésekkel, élő koncertekkel és kihagyhatatlan zenész-interjúkkal.

Az Én Vagyok Itt! aktuális adásai 60 napig korlátlanul visszanézhetők a Médiaklikk.hu weboldalon.

Olvasson tovább