×

Nagy Feró még sosem tett olyat, mint az Akusztik színpadán

A Beatrice rockegyüttes Kossuth-díjas énekese még mindig tud meglepetést okozni a közönségnek. Az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában a Kiss Kata zenekar vendégeként állt színpadra és szokatlan előadásmódjával nemcsak a nagyérdeműt, hanem zenésztársait is elkápráztatta.

Hétfő esténként az A38 hajó színpadán a legnagyobb hazai zenészekkel szórakozhat a közönség a képernyőn keresztül az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában. A legutóbbi adásban a Kiss Kata zenekar adott koncertet, amely nemcsak az akusztikus hangszerelés kapcsán volt különleges, hanem a meghívott vendégelőadó miatt is. A rock- és népzenét ötvöző zenekar A Dal 2021 zsűritagját, Nagy Ferót invitálta meg egy közös produkcióra, aki életében először énekelt népdalt koncertfelvételen. Az Ős-Bikini Mielőtt végleg elmegyek című dalát áthangszerelt változatban, duettben adta elő Kiss Katával, majd az Ez a vonat kezdetű népdalt énekelték el a közmédia nézőinek.

„Életemben először debütálok egy autentikus népzenei együttesben. Sokan nem tudják, de 35 évvel ezelőtt úgy terveztem, hogy lesz egy zenekarom, amelyben ötvözzük majd a magyar népzenét és rock ‘n’ rollt. Végül ez nem sikerült, de helyette megalakultatok ti” – mondta Kiss Katáéknak Nagy Feró az M2 Petőfi TV Akusztik című műsorában.

Akusztik – hétfő esténként az M2 Petőfi TV műsorán.

Az Akusztik korábbi koncertfelvételei 60 napig visszanézhetők a MédiaKlikken.

Videó ajánló

Magyar történelmi arcképcsarnok, Blaha Lujza (1850-1926)
00:28:04
Magyar történelmi arcképcsarnok, Blaha Lujza (1850-1926)

Olvasson tovább