×

Érzelmekkel teli klipet forgattak Szekér Gergő A Dal 2021-ben bemutatott dalához

Sokak számára lehet ismerős A Dal 2021-ből Szekér Gergő Hazatérsz című dala. Ehhez most klip is készült, amelyet mikor először látott Kovács Dóri, az Én Vagyok Itt! műsorvezetője, elsírta magát. Ezt ő maga vallotta be az M2 Petőfi TV műsorában, amelynek vendége volt Szekér Gergő és Varga Viktor, a dal másik szerzője is.
 

„Amikor A Dal színpadán álltam, még egyáltalán nem ilyen képi világot képzeltem el. A klippel a Hazatérsz mondanivalója most egészen új értelmet nyert” – mesélte Szekér Gergő Kovács Dórinak. Az énekes, dalszerző elárulta, hogy azért vártak ilyen sokáig a videóklippel, mert az érzelmes szöveghez egy tökéletesen illő vizuális megjelenést szerettek volna adni, és ehhez idő kellett.

A klip fő mondaivalója a gyökerekhez való visszatérés, az emlékekhez való visszanyúlás. „Nem megríkatni szerettük volna az országot, csak átadni nekik az otthon elhagyása utáni hazatérés csodálatos élményét” – mesélte Gergő. A kommentek tanúsága szerint a nézőkből is komoly érzelmeket váltott ki a videóklip, ezt Kovács Dóri is megerősítette. „Amikor először láttam, elsírtam magam. Nosztalgikus hangulatba kerültem, a nagymamámra gondoltam, aki sajnos már nem térhet hozzánk haza” – árulta el az Én Vagyok Itt! műsorvezetője.

A forgatás Szarvason zajlott – erről Varga Viktor dalszövegíró, co-producer beszélt az Én Vagy Itt! stúdiójában. „A célunk az volt, hogy kinyissuk az országot, megmutassuk a vidék szépségét és azt is, hogy milyen sok lehetőség rejlik benne”.

Az M2 Petőfi TV Én Vagyok Itt! című műsorának beszélgetését IDE kattintva lehet újranézni a megható klippel együtt.

Videó ajánló

Olvasson tovább