Gyerekünnep reggeltől estig az M2 Gyerekcsatornán

Sokszínű műsorkínálattal készül a gyereknapi hétvégére a közmédia reklám- és erőszakmentes gyerekcsatornája. Először látható a Hetedhét Öttusa, a csatorna saját gyártású sportvetélkedője, új epizóddal jelentkezik az Ünneplőben és három családi mozival is megörvendeztetik a gyerekeket.

Az M2 gyereknapi műsorfolyama klasszikus magyar mesékkel indítja kora reggel a napot: Sebaj Tóbiással, Pom-Pom meséivel, Töf-Töf elefánttal, A legkisebb Ugrifülessel, A nagy ho-ho-ho horgásszal és Mirr-Murr kandúrral idézi fel a régi idők halhatatlan mesekaraktereit. Az új kedvencek sem maradnak el, délelőtt Bogyó és Babóca és A Mancsőrjárat szórakoztatja a nézőket. 7:25-kor, majd ismétlésben 10:15-kor, 14:50-kor és 19:55-kor új epizóddal jelentkezik az Ünneplőben: a csatorna ünnepekhez kapcsolódó sorozatában ezúttal a főszereplő család gyereknapi kalandjait láthatjuk.

Hetedhét Öttusa – Új sportvetélkedő

Az M2 tavaszi közösségépítő kampányának zárásaként a Hetedhét kaland szereplőinek tárgyaival – locsolókannákkal, fakanállal, kártyapaklival, gombolyaggal vagy éppen szélforgóval – találhattak ki saját sportokat és szabályokat általános iskolás kisdiákok. A Hetedhét Öttusa című új sportvetélkedőben az öt legötletesebb játékot beküldő csapatot stúdiójába hívta a csatorna, hogy sorversenyekben mérkőzhessenek meg egymással. Hogy a Cukorborsók, a Szesze, a Fürge róka lábak, Az aranyos lányok vagy a Liliomok csapata közül ki bizonyult a legeredményesebbnek, a május 26-án 16:20-kor kezdődő műsorból kiderül.

Mesemozik egész hétvégén

Május 25-én 14:30-tól látható a  Grimm fivérek egyik története nyomán készült A herceg medvebőrben című 2015-ös német mesefilm. Május 26-án 16:45-től egy közönségkedvenc magyar bábfilm, a Tersánszky Józsi Jenő azonos című könyve alapján készült Misi mókus kalandjai várja a gyerekeket, majd 18 órától az Asterix: A varázsital titka című 2018-as francia animációs filmet tekinthetik meg.

Gyermeknapi műsorfolyam május 26-án egész nap az M2 Gyerekcsatornán!

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => fotó: MTVA/Csöndör Kinga
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2024/05/hetedhetkalandottusa_foto_MTVA_Csondor_Kinga-4-2000x1333.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Olvasson tovább