Szórakoztató és tanulságos kalandokra hív az M2 Gyerekcsatorna

Két látványos és edukatív animációs alkotást tűz műsorára februárban a közmédia gyerekcsatornája. A Leo Da Vinci: A Mona Lisa küldetés című film az álmok valóra váltására, a Merülj, Olly merülj! animációs sorozat a tenger alatti világ megismerésére és a környezet védelmére buzdít.
 

Leo Da Vinci: A Mona Lisa küldetés
A 2017-es olasz animációs film egy ifjú zseni, Leo Da Vinci kalandját meséli el. A fiatal feltaláló legújabb vívmánya egy olyan búvárruha, amelyben hosszú időt tölthet a víz alatt. Találmányával, valamint barátaival, Lorenzóval és Lisával egy elsüllyedt hajó nyomába ered, abban a reményben, hogy ott majd kincsesládára lelnek. Az izgalmas kincsvadászat közben a film arra tanít, hogy kreativitással és kellő elszántsággal még a lehetetlennek tűnő álmok is valóra válhatnak.

Merülj, Olly merülj!
A 2006-os amerikai-kanadai-francia animációs sorozat két vidám és barátságos tengeralattjáróval, Olly és Beth segítségével kalauzol el a tenger mélyére. A sorozat nemcsak szórakoztató, de tanulságos is: az epizódok bemutatják a tengeri élővilág sokféleségét, miközben fontos értékeket jelenítenek meg. A tengeralattjárók történetén keresztül a barátság, a segítőkészség és a környezettudatosság fontosságára tanít.

Leo Da Vinci: A Mona Lisa küldetés – február 4-én, vasárnap 18 órától az M2-ön.

Merülj, Olly merülj! – 1. évad – február 4-től minden reggel 6 óra után az M2-ön.

Olvasson tovább