Dzsungelhotelbe kalauzolja nézőit az M2 Gyerekcsatorna

Különleges Hetedhét kaland várja január 22-től a nézőket a közmédia gyerekcsatornáján. A műsorvezető, Góczán Panni sokat mondó jelmezek között válogatott, hiszen segítségével egy héten át egy dzsungelhotel életének lehetnek részesei.

A műsorvezető már nagyon készül jövő heti Hetedhét kalandokra és a jelmeztárban változatos maskarákat próbált fel, amelyekben a dzsungelhotelbe látja el recepciós feladatát. „A kedves vendégek a legmodernebb szolgáltatásokat élvezhetik majd a hotelben: a majmokat banán, a mosómedvéket vödörjacuzzi, a krokodilokat iszappakolás várja, de további érdekességeket is tartogat a hét” – fogalmazott a műsorvezető. Góczán Panni kipróbálja magát londinerként is a Hetedhét Őserdő Superior Öt Csillag Exkluzív szállóban, és a többi között felfedezi majd az őserdőben honos kaucsukfákat, amelyek a gumi alapanyagát adják. Kalamajkában sem lesz hiány, mert Panni elfelejteti lefékezni a csomaghordó kocsit, és így újabb szórakoztató pillanatok várják a nézőket a műsorban.

Az M2 Gyerekcsatorna Hetedhét kaland című műsora elsősorban 4-12 éves gyerekeknek szóló népszerű szórakoztató, ismeretterjesztő műsor, de a szülők sem fognak unatkozni, ha a képernyők elé ülnek hétfőtől péntekig, esténként 19:40-től.

 Dzsungelhotel az M2 Gyerekcsatornán, a Hetedhét kalandban január 22-től minden hétköznap 19:40-től

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2024/01/Goczan_Panna_Fotokredit_MTVA_Farsang_Peter_3.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Videó ajánló

Olvasson tovább