Mozgásba hozza nézőit az M2 Gyerekcsatorna őszi kampánya

Táncos kihívást indít őszi közösségépítő kampányként az M2 Gyerekcsatorna. Az óvodás és kisiskolás csoportok saját tánckoreográfiával készült videóját az M2 dal refrénjére várja a csatorna október 15-ig. A legügyesebb öt produkciót leforgatja és bemutatja a közmédia.
 

A mozgás örömét, a zene és a tánc összetartó erejét mutatja meg őszi közösségépítő kampányában az M2 Gyerekcsatorna. A felhívásra szeptember 18-tól várják az 5 és  12 év közötti gyerekekből álló, minimum két fős csapatok jelentkezését. A Hetedhét kalandban bemutatott M2 dal refrénjére készíthetik el saját videoklipjüket. A néhány perces koreográfiát telefonnal, tablettel vagy egyéb kamerás eszközzel kell rögzíteni, és október 15-ig elküldeni a szerkesztőségnek a tancolj@mtva.hu e-mail címre.

Az M2 Gyerekcsatorna idei újdonságai, az Ütemmutató és az Irány a színpad! című sorozat is a zenét helyezték középpontba. A különleges hangszereket és kóruséneklést bemutató szériák nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy megmutassák, milyen közösségi élményekkel gazdagodhatnak a kicsik a zenetanulás által. Ennek szellemében az őszi kampány is közös alkotásra hívja a csatorna nézőit, hiszen a nemrég elkészült M2 dal a gyerekek nélkül nem lehet teljes – hangsúlyozta Vass Éva. A csatornaigazgató kifejtette: „A közösségi média felületei megmutatkozásra sarkallják a fiatalokat, táncos videók készítésével, publikálásával igyekeznek kapcsolódni kortársaikkal. Az M2 Gyerekcsatornán úgy gondoljuk, hogy az élmény akkor lesz igazi, ha barátokkal, osztálytársakkal, rokon vagy szomszéd gyerekekkel csapattá kovácsolódva, együttműködve, az alkotói folyamat alatt egymást megismerve, támogatva készül el a fergeteges a tánc, amit szívesen megmutatnának a tévénézőknek is. Ahogyan a barátokkal megosztott uzsonna is finomabb, a közös alkotás gyümölcse is édesebb.”

Az 5 nyertes csapathoz ellátogat a gyerekcsatorna stábja, hogy profi technika segítségével rögzítsék a produkciójukat. A legkreatívabb felvételek alkotói a klipben a tánctehetségük mellett szülővárosuk, szülőfalujuk nevezetességeit is megmutathatják. A produkciókból összeálló klipet a Hetedhét kalandban láthatja majd a közönség.

Török Bálint, a Hetedhét kaland egyik házigazdája és Havlik Márton szerkesztő, a csatorna „Eltaláló feltalálója” jegyzik szerzőként a M2 dalt, amihez hivatalos klip is készül a műsorvezetők és rovatvezetők főszereplésével. A teljes dal és a hozzá tartozó videoklip – benne az 5 legjobb csoportos koreográfiával – december 22-én, az M2 Gyerekcsatorna 11. születésnapján látható a Hetedhét kalandban.

Az M2 dal refrénjének zenei alapja szeptember 18-tól elérhető az M2 Gyerekcsatorna YouTube csatornáján, a felhívás részletei megtalálhatók a kampány Médiaklikk-aloldalán.

Táncolj az M2 Gyerekcsatornával! – őszi közösségépítő kampány szeptember 18. és október 15. között az M2 Gyerekcsatornán.

Olvasson tovább