Napközben: Szedd magad, vedd magad! – Egyre népszerűbbek a gyümölcsszedési akciók

Az október 7-i adás tartalmából.
 

Félbemaradt felújítás, figyelmetlenül kötött szerződések. Október elejéig lehetett visszaküldeni a kérdőíveket a társasházak állapotáról, tervezett felújításáról. Történetek lakóktól és tanácsok jogásztól, közös képviselőtől – ki kit képvisel és hogyan kerülhetők el a bajok, aminek a következményét azután az egész lakóközösség viseli?

Szedd magad, vedd magad! – egyre népszerűbbek a gyümölcsszedési akciók, a családok szívesebben szednek és fizetnek helyben, már csak azért is, mivel az árak idén kifejezetten magasak. Pedig a gyümölcs fontos, a vírusos időszakban szervezetünket meg kell erősíteni vitaminokkal.

Családot minden gyereknek! – a Kézen Fogva Alapítvány kampánya azon a jelenleg még nem túl jó statisztikán javítana, miszerint csak évi 2-3 fogyatékkal élő kisgyermek talál befogadó családra, örökbefogadóra.

Ha már építkezik…mit érdemes megfogadni és mit nem a rengeteg tanácsból, amit egy építkezés kezdetén kapunk? Milyen tendenciák figyelhetők meg a hazai építőiparban, van-e elég szakember? Ma nyílik a Construma, a legnagyobb hazai, építőipari seregszemle.

IDE KATTINTVA a teljes adás visszahallgatható!

Napközben – Kossuth – október 7., szerda, 9:07

Szerkesztő: Bicsák Eszter

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább