Fagyi és lángos – hogyan képződik a nyári kedvencek ára és mennyiben határozza meg ezt a munkaerőpiac?
Az utóbbi években jelentősen növekedett a fagylalt ára, ráadásul 2025-ben az egyik legfontosabb alapanyag, a kókuszzsír ára is az egekbe szökött. A mai műsorunkban a drágulás mögöttes okairól fogunk beszélgetni, ugyanis sokakat érdekelhet, hogy az alapanyag, vagy a munkaerőköltség növekedett az utóbbi időszakban. Emellett pedig igyekszünk átfogó képet adni a fagylaltpiacról, a fogyasztási és iparági tendenciákról is, és bepillantunk a kulisszák mögé. – Regőczy-Somogyi Renáta, a Bringatanya – Somogyi Fagylalt Műhely tulajdonosa; Erdélyi Balázs, a Magyar Cukrász Ipartestület szakmai elnöke
Felfedező – a gazdaságról – Kossuth Rádió – július 11., péntek, 14:34
Szerkesztő: Pásztor Szabolcs
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.