Régen alig vártuk a tavaszi saláta szezont, és el sem tudtuk képzelni, hogy lesz idő, amikor télen-nyáron friss salátát ehetünk. Most, hogy már minden nap ez kerül az asztalunkra, nem gondolkodunk azon, hogy hogy lehetséges? Pedig nem egyszerű: télen Spanyolországból érkezik a kamion, nyáron meg hűteni kell a zöldséget, amig beszállítják a gyárba, hogy friss maradjon! Az üzemben pedig patika tisztaság van, mi is csak védőruhában szájmaszkban léphettünk be, akár egy műtőbe. Az Eisberg Kft- ben jártunk, Gyálon. A műsorban megszólalnak: Gazsi Zoltán, cégvezető, Szalai Judit, ügyvezető igazgató-helyettes, kereskedelmi vezető, Fülöp Tamás, vevőszolgálati vezető, László Gábor, minőségellenőr.
A hely – Kossuth Rádió – március 6., csütörtök 11:00
Szerkesztő: Mohácsi Edit
Műsorvezető: Burkert Rudolf
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.