A GVC Group egyik cégénél, az 1996-ban alapított, mára piacvezetővé vált Hungast-nál jártunk. Ez az egyedül álló konyha, amit megnéztünk közel 1600 adag speciális ebédet és 2000 adag tízórait és 2000 uzsonnát készít, iskoláknak, óvodáknak. 60 különböző diétának megfelelő ételt tudnak elkészíteni, úgymint: gluténmentes, tejcukor érzékeny, tojás menetes, diabetikus, vegetáriánus, stb. Mind a 14 allergén nyersanyag hiányzik a menükből, ha arra van szükség. A névre szóló ebéd, ami a gyerekek asztalára kerül, nem csak ízletes, és pont olyan, mint a többié, de 100%-ban megbízható is! Hogy ehhez milyen biztonsági előírásokra van szükség, azt elmondja Enyedi Csaba, kommunikációs igazgató, Kecskés Imre, üzemvezető, és Lakatos Katalin, élelmezés vezető.
A hely – Kossuth Rádió – november 29., péntek 11:05
Műsorvezető: Bak Anita
Szerkesztő: Mohácsi Edit
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.