Elköltözik a Kossuth Rádió

Július 1-től Révfülöpről jelentkezik a Kossuth Rádió Délelőtt című műsora. Egyedülálló módon először kapcsolódik össze délelőttönként a Duna Nyár 24 című műsora és a rádió kihelyezett stúdiója, hogy elsőként tájékoztassák a hallgatókat a régió valamint az ország turisztikai történéseiről, mindezt ismert vendégekkel és szakértőkkel kiegészítve.

A Kossuth Rádió délelőtti szolgáltató magazinműsora idén nyáron kitelepül Révfülöpre: július első hetében 10:30 és 11 óra között a Délelőtt műsorvezetői csatlakoznak a Nyár 24 stábjához. Az együttműködésnek köszönhetően először dolgozik össze élőben a Kossuth Rádió és a Duna hétfőtől péntekig tartó adása, így az autózók sem maradnak le a legérdekesebb beszélgetésekről.

Ilyen összekapcsolódás a nyár folyamán még további két héten valósul meg. Az olimpia előtt, július 22-től és a nyár záróhetében, augusztus 19-től várják vendégeiket a rádió riporterei a balatoni helyszínen hétfőtől-péntekig. A nézők számára is láthatóvá vállik, hogy ki van a hang mögött: felváltva várja a hallgatókat Gécsek-Tóth Enikő, Bak Anita, Horváth Ágnes és Balog Tamás.

A Duna délelőtti műsora nemcsak a balatoni, hanem a teljes Kárpát-medence nyári kínálatát és újdonságait feltérképezi Vár a Kárpát-medence című turisztikai ajánlójában. Ebben bemutatkoznak a közmédia csatornáinak műsorvezetői, így a Kossuth Rádió szerkesztő-riporterei is, akik kedvenc helyeiket mutatják be határon innen és túl.

Olvasson tovább