A mai technológiák és szokások úgy tűnik, megváltoztatják az étel és italfogyasztásunkat is. Alkoholmentes gin és whisky… Meglepő, de egyre nagyobb az igény rá, sőt az utóbbit díjazták is egy közép-európai innovációs versenyen. Aki pedig kifejlesztette, ő Garamvölgyi Krisztián, aki bártender világbajnoki címei után saját manufaktúrát alapított Zalaegerszegen, ahol az alkoholmentes italok mellett liofilizált gyümölcs- és fűszerporok készítésével foglalkozik. Kisüzeme a 100 százalékos gyümölcspürék mellett aszalványokat, szörpöket, szirupokat, lekvárokat, készít és forgalmaz, valamint sportolók és katonák számára is fejleszt speciális ételeket. Az pedig csak hab a tortán, hogy megtudtuk azt is, hogy mire lehet használni az étel, ital parfümöket..
Keddi helyünk: Zalaegerszeg, szörp és gyümölcs manufaktúra.
A hely – Kossuth Rádió – május 14., kedd 11:00
Műsorvezető: Burkert Rudolf
Szerkesztő: Varga Tünde
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.