A hely: Továbbképzés a Magyar Cukrász Ipartestület tankonyhájában 2. rész

Az április 19-i adás tartalmából.

Ferihegytől egy ugrásnyira, egy családi házas jellegű épületben működik a Magyar Cukrász Ipartesület, ahol a szervező a minősítő munka mellett azzal is foglalkoznak, hogy a szakmában dolgozók fejleszthessék a technikájukat, megismerkedjenek a divatos cukrászati termékek, a nemzetközi trendnek megfelelő cukrászati termékek készítési módjával is, legyen szó kovászos tésztákról, vagy éppen francia és olasz édességekről. A Hely stábja részt vett egy szakmai továbbképzésen, és közben megismerhetjük az ipartestületet, az ott folyó munkát, és magát a tankonyhát is.

A hely – Kossuth Rádió – április 19., péntek 11:00

Szerkesztő: Deák Dóra
Műsorvezető: Burkert Rudolf

IDE KATTINTVA visszahallgathatja adásainkat >>>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2024/04/20240409_123536-1867x1400.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Olvasson tovább