A hely: Továbbképzés a Magyar Cukrász Ipartestület tankonyhájában 1. rész

Az április 18-i adás tartalmából.

Ferihegytől egy ugrásnyira, egy családi házas jellegű épületben működik a Magyar Cukrász Ipartesület, ahol a szervező a minősítő munka mellett azzal is foglalkoznak, hogy a szakmában dolgozók fejleszthessék a technikájukat, megismerkedjenek a divatos cukrászati termékek, a nemzetközi trendnek megfelelő cukrászati termékek készítési módjával is, legyen szó kovászos tésztákról, vagy éppen francia és olasz édességekről. A Hely stábja részt vett egy szakmai továbbképzésen, és közben megismerhetjük az ipartestületet, az ott folyó munkát, és magát a tankonyhát is.

A hely – Kossuth Rádió – április 18., csütörtök 11:00

Szerkesztő: Deák Dóra
Műsorvezető: Burkert Rudolf

IDE KATTINTVA visszahallgathatja adásainkat >>>

Olvasson tovább