Délelőtt: Tízmilliárd forintot csaltak ki a magyaroktól tavaly a kiberbűnözők

A március 4-i adás tartalmából.
 

Tízmilliárd forintot csaltak ki a magyaroktól tavaly a kiberbűnözők
Bár a szakemberek rendszeresen figyelmeztetnek a veszélyekre, a károsultak száma egyre csak növekszik, és várakozások szerint idén újabb módszerekkel bővülhet a csalások tárháza. Hogyan kerülhetjük el ebben a helyzetben, hogy áldozatokká váljunk? Milyen praktikákat kellene megtanulnunk és alkalmaznunk, hogy hatásos védelemmel rendelkezhessünk? Mennyire számíthatunk a tech cégek segítségére ezen a téren?

Tavasz ravasz! – hogyan öltözködjünk tavasszal, hogy elkerüljük a kellemetlen helyzeteket?
Az átmeneti évszakok ismertek arról, hogy nagyon kiszámíthatatlanok lehetnek az időjárási viszonyok, különösen igaz ez tavasszal. De milyen praktikák segíthetnek a megfelelő ruházat összeállításában? Hogyan öltözhetünk úgy fel, hogy az alkalmas legyen egy napsütéses 20 fokos, és egy hűvös, szelesebb időjárásra egyaránt? Miként érdemes felkészíteni a ruhatárunkat, és összességében milyen tavaszra számíthatunk idén?

Autós rovat
Nyárigumik, balesetek + az autó felkészítése a melegebb időszakra + Három balesetben négy közutas sérült meg az elmúlt hetekben

Súlycsökkentés, izomépítés, formásítás vagy egészség?
Sokszor vagyunk elégedetlenek a külsőnkkel, amiért még tennénk is, de nem mindig tudjuk, hogy pontosan mi is a cél. Hogyan határozhatjuk meg, hogy mire van szükségünk a kiegyensúlyozottabb élethez? Milyen különbség van a súlycsökkentés, izomépítés, formásítás vagy egészségre való törekvés között az edzéseket illetően? Mit kell tennünk, ha fogyni szeretnénk, mit érdemes, ha erősödni akarunk, és mire kellene helyezni a hangsúlyt, ha inkább az általános egészségünket javítanánk?

Délelőtt – Kossuth Rádió – március 4., hétfő 9:05

Műsorvezető: Balog Tamás
Szerkesztő: Dian Gergő

IDE KATTINTVA visszahallgathatja adásainkat >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább