Hajnal-táj: Bemutatjuk a Debreceni Egyetem aszálykutatását

A február 26-i adás tartalmából.
 

Nagyon megdrágult a pellett takarmányok ára. Ennek hátterében az alapanyagok és az energiaárak emelkedése áll, valamint megváltozott éghajlati viszonyok. Hétfői műsorunkban bemutatjuk a Debreceni Egyetem aszálykutatását, mely az évszázad végéig készített becsléseket és részletesen beszámolunk a pénteken befejeződött dubaji Gulfood élelmiszeripari szakkiállításról, ahol huszonhárom kiállítóval Magyarország is jelen volt. A hazai cégek többek között libamájból készült termékekkel, gyógyteákkal, tejtermékkel és szarvasgombából készült kész ételekkel jelentek meg Dubajban.

Hajnal-táj – Kossuth Rádió – február 26., hétfő 5:00

Szerkesztő: Juhász Zsolt

IDE KATTINTVA visszahallgathatja adásainkat >>>

Borítókép: unsplash

Videó ajánló

Olvasson tovább