Délelőtt: Az Év szaloncukra díj

A december 5-i adás tartalmából.
 

– Ahogy nyáron a fagylalt, télen a szaloncukor számtalan ízváltozata jelent meg, s valóban egyre finomabbak, egyre kiválóbb minőséget képviselnek, ezt jelzi vissza az Év szaloncukra díj is, évről évre. Milyen új ízek, trendek vannak, mi formálja ezeket, mit keresünk, mit szeretünk s legfőképp – hogy lehet ezt otthon is megalkotni? Praktikákat, ötleteket beszélünk meg, amit Karácsonykor a fára, a fa mellé tehetünk. Rip: Deák Dóri, stúdió: Kovács Ádám és a testvére Kovács Gergely lesznek a vendégek, ők indították el az Év szaloncukra országos versenyt.. Telefonon felhívjuk Németh Béla cukrászmestert, aki harmadik lett, tavaly pedig első, Keszthelyen dolgozik, illetve Vadócz Jenőt, aki első, ő balatongyöröki.

– Ünnepi időszakban többet megyünk nyilvános rendezvényekre, így többször vesszük elő ruhatárunk ritkán viselt darabjait. A hölgyek talán gyakrabban foglalkoznak a divattal, de mit tehetünk mi férfiak, ha szeretnénk stílusosak lenni. Hogy használhatjuk, variálhatjuk meglévő ruhadarabjainkat s ha vásárolni kell, melyek azok az alapvető darabok, amikkel biztosan jól járunk. Stúdió: Schiffer Miklós divat- és stílustanácsadó, rip: Fekete László (archív)

– Társasház rovat

– A rengeteg üléstől a derék és a medence terhelődik legjobban, emiatt is fontos, hogy medencénket karban tartsuk, ugyanis nem csak a mozgásszervi állapotunkat befolyásolja, de a belsőszervekre is hatással van. Mozgással a fájdalom ellen – ezzel a módszerrel s edzéssel hozza rendbe Egyházi Gábor rehabilitációs terapeuta a mozgásszervi problémák egy részét, folytatjuk a vele készülő sorozatot, ezúttal a medence állapotának javítására ad tanácsokat.

Délelőtt – Kossuth Rádió – december 5., kedd 9:05

Szerkesztő-műsorvezető :Herczeg Tibor

IDE KATTINTVA visszahallgathatja adásainkat >>>

Olvasson tovább