Délelőtt: Hatékony mindennapok

A december 4-i adás tartalmából.
 

Hogyan óvjuk meg növényeinket a téli fagyokban és a nagyobb hőingadozásokban?
Sokaknak gondot okoz, hogy mit is kezdjenek a kertben, teraszon vagy tornácon lévő növényekkel a hidegebb téli időben, hiszen nem mindenkinek áll a rendelkezésére télikert, pince vagy erre alkalmas helyiség. Milyen módszerrel lehet felkészíteni a növényeinket? Hogyan védjük meg őket a fagyástól, kártévőktől és hogyan tudunk majd új életet lehelni beléjük, amikor az idő jobbra fordul?

Kampányt indít az MNB az ünnepek előtt
Az MNB Adventi naptára 24 napon át 24 pénzügyi tanácsot ad közösségi médiafelületein – ezzel indítja el a jegybank a karácsonyi és az év végi felelős vásárlást, hitelfelvételt és digitális biztonságot támogató idei kampányát. A vásárlások online útra terelődése, az egyre kifinomultabb bűnözői módszerek időszakában egyre fontosabb az ügyfelek tudatosságának erősítése. „A hitel nem ajándék!” pénzügyi fogyasztóvédelmi tematikus oldal cikkeinek, kisfilmjeinek, tanácsadó programjainak célja, hogy ne fölösleges adósságot vigyünk a fenyő alá.

Önkéntes rovat
December 5-e az Önkéntesség világnapja

Hatékony mindennapok
Sokszor érezzük úgy, hogy a napjaink csak úgy eltelnek anélkül, hogy bennünk lenne egyfajta jóleső elégedettség. De mi okozhatja ezt a hiányérzetet? Összefügghet azzal, hogy milyen módon állunk helyt a mindennapokban? Hogyan tudnánk hatékonyabbak lenni és megtalálhatjuk-e azt a bizonyos flow érzést a munkánkban és egyéb tevékenységeinkben?

Délelőtt – Kossuth Rádió – december 4., hétfő 9:05

Szerkesztő: Dian Gergő
Műsorvezető: Balog Tamás

IDE KATTINTVA visszahallgathatja adásainkat >>>

Borítókép: pexels

Olvasson tovább