Jó napot, Magyarország!: Hallott róla, hogy egy felmérés szerint a magyarok Donald Trump győzelmétől várják az USA-val fenntartott kapcsolatok javulását?

A november 10-i adás tartalmából.
 

– Mit szól hozzá, hogy a kárpátaljai hegyi rohamdandárt ért brutális támadásban csaknem 30-an meghaltak, 60-an megsebesültek, köztük magyarok is?

– Hallott róla, hogy egy felmérés szerint a magyarok inkább Donald Trump győzelmétől várják az USA-val fenntartott kapcsolatok javulását?

Mit szól hozzá? Jó napot Magyarország című, beszélgetős műsorunkban a hallgatóké a főszerep. Várjuk jelentkezésüket napi, aktuális témáink kapcsán, ha szívesen elmondanák véleményüket az élő adásban. Telefonszámunk: 759-52-00, Sms 30-9000666, e-mail címünk jonapotmagyarorszag@mtva.hu, de a Kossuth rádió Facebook oldalán is írhatnak. Minden hétköznap, délután 4 órától, mit szól hozzá a Kossuth rádióban?

Jó napot, Magyarország! – Kossuth Rádió – november 10., péntek 16:00

Szerkesztő: Tarics Péter

IDE KATTINTVA visszahallgathatja adásainkat >>>

Borítókép: Houston, 2023. november 3. A Republikánus Párt elnökjelöltségére pályázó Donald Trump volt amerikai elnök beszédet tart a Trendsetter Engineering kõolajipari vállalat gyártelepén, a texasi Houstonban 2023. november 2-án. Az Egyesült Államokban 2024 novemberében tartják az elnökválasztást. MTI/AP/Michael Wyke

Videó ajánló

Olvasson tovább