Sütve, főzve, bográcsban, sparhelton vagy nyársra tűzve, szálkamentes gasztronómiai élmények a Tisza parti városban, Szolnokon.
Csónakkal fedezzük fel a folyó vadregényes kanyarulatait, ott leszünk a halsimogatóban, segédkezünk a haltelepítésben és a Tiszából kihalászott hulladékokból hasznos tárgyakat készítünk. A tiszai halászat régi eszközeivel ismerkedünk a tájházban, távcsővel kémleljük az őszi égbolt madarait, bemutatjuk a történelmi gépmadarakat a RepTárban és a vasútörténeti emlékeket is keressük a vasúti almáriumban.
Szolnok természeti, kulturális és gasztronómiai kincsei
Országjáró Szombat Délelőtt – Kossuth Rádió – szeptember 30., szombat, 10:05
Műsorvezető: Czifra Szilvia
Szerkesztő: Domokos István
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.