Napközben: PregHello várandóssági mobilapplikáció

A szeptember 6-i adás tartalmából.
 

– Először előzik a nyugdíjkasszákat az egészségpénztári befizetések. Az egészségpénztárakon nem fognak a pénzügyi nehézségek, egyre több tagjuk van, és ők sokat is fizetnek.

– Már több mint 200 000 magyar kismamának segített a PregHello várandóssági mobilapplikáció, amelyet a Magyar Védőnők Egyesülete is hivatalosan ajánl a leendő anyukáknak. Az alkalmazásra a Google is felfigyelt és felkérte az app megálmodóját, Németh Nórát, hogy a PregHello képviselje Magyarországot a Google #WeArePlay európai kampányában. Az app ingyenes és igyekszik minél több információval ellátni a várandós kismamákat.

– jogi rovat – Az internetes csalók célba vették az online piacterek, adok-veszek oldalak felhasználóit, miután az utóbbi időben hatalmasat növekedett a forgalmuk.

– A dísznövények az invázióssá váló fajok egyik fő forrásai. Ültetésük során ugyanis új élőhelyre kerülnek, ahol az ember öntözéssel és gondozással számukra kedvező életkörülményeket teremt. Később a természetes élőhelyeken az emberi zavarások és az éghajlatváltozás okozta melegedés hatására létrejövő nyílt élettereket a kertekből kiszökve könnyen elfoglalják.

Napközben – Kossuth Rádió – szeptember 6., szerda 9:05

Szerkesztő: Gécsek-Tóth Enikő
Műsorvezető: Bak Anita

IDE KATTINTVA visszahallgathatja adásainkat >>>

Olvasson tovább