Napközben: "Csak még ezt az emailt" - hogyan megy szabadságra a munkamániás?

A június 21-i adás tartalmából.
 

– Pihenés, vagy vaddisznók? Faállomány-kezelés és zajszint – a városi erdők külön szeletét képviselik a szakmának és egyáltalán nem mindegy, hogy sűrűn lakott környezetben mit ad a fás környezet, no és az erdészek hogyan tudják kezelni azt.

– “Csak még ezt az emailt” – hogyan megy szabadságra a munkamániás? Egyáltalán létezik-e nála ilyen kategória? Van, aki képtelen megszabadulni a céges jelzésektől, telefonoktól egy-két hétig? És mit okoz ez egészségileg, pszichésen?

– Amikor egy húsz évvel ezelőtti ügy felbukkan és emiatt úszik a ház, az autó – egy bonyolult és elsőre érthetetlen, de sajnos, mindennapi ügy részletei hallgatónk segítségével jogi rovatunkban – a szakértő Kator Zoltán ügyvéd, jogi szakértőnk

– Mindent elmondanak a manónak – a Kerekítő módszer 0-7 éves korig egyszerre adja át a hagyományokat és egyszerre segít a fejlesztésben, mindezt játékkal, észrevétlenül. Ellátogatunk bölcsibe, óvodába, hogy megfejtsük, mitől működik. A letkési óvónők olyan lelkesek, hogy mindannyian el is végezték a módszer használatához szükséges képzést.

Napközben – Kossuth Rádió – június 21., szerda 9:05

Szerkesztő: Bicsák Eszter

IDE KATTINTVA visszahallgathatja adásainkat >>>

Borítókép: pexels

Olvasson tovább