Jó napot, Magyarország!: Ön hogyan ítéli meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tevékenységét?

A június 16-i adás tartalmából.
 

– Mit szól hozzá, hogy az ukrán parlament egy évvel meghosszabbította az ukrán nyelvre történő átállást azokban az iskolákban, ahol az oktatás valamelyik uniós ország nyelvén – tehát sok esetben magyarul – folyik?

– Ön hogyan ítéli meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tevékenységét? Vasárnap lesz a Gyémátmiséje Kozma Imre atyának, a szervezet alapítójának.

Mit szól hozzá? Jó napot Magyarország című, beszélgetős műsorunkban a hallgatóké a főszerep. Várjuk jelentkezésüket napi, aktuális témáink kapcsán, ha szívesen elmondanák véleményüket az élő adásban. Telefonszámunk: 759-52-00, Sms 30-9000666, e-mail címünk jonapotmagyarorszag@mtva.hu, de a Kossuth rádió Facebook oldalán is írhatnak. Minden hétköznap, délután 4 órától, mit szól hozzá a Kossuth rádióban?

Jó napot, Magyarország! – Kossuth Rádió – június 16., csütörtök 16:00

Szerkesztő: Horváth Katalin

IDE KATTINTVA visszahallgathatja adásainkat >>>

Borítókép: A 2004. április 18-án készített felvételen egy részlete látható annak az alkotásnak amit a Foltvarró céh munkatársai Dolányi Anna iparművész vezetésével készítenek el 2004 május 1-re, az ország EU-csatlakozásának időpontjára. A 16 négyzetméteres, óriás szív több ezer adományból összegyűjtött kisebb szívből áll össze. A Debrecennek van a legnagyobb szíve című művet elkészülte után szétbontják, és a Máltai Szeretetszolgálat segítségével elárverezik a gyermekélelmezési program támogatására. MTI Fotó: Oláh Tibor

Olvasson tovább