A Kossuth Rádió élőben közvetíti a hétvégi sporttörténeti női kézilabda Bajnokok Ligája négyesdöntőjét

Először szurkolhatunk két magyar csapatnak a női kézilabda Bajnokok Ligája négyesdöntőjében. Az ötszörös BL-győztes Győri Audi ETO KC mellett az FTC-Rail Cargo Hungaria is ott lesz a hétvégi budapesti eseményen. Mindkét magyar együttes szombati elődöntőjét, a vasárnapi bronzmérkőzést és a döntőt is élőben közvetíti a Kossuth Rádió Hajdú B. István és Cseszregi Balázs kommentálásával.

A szombati program

Sporttörténeti hétvégére készülhetünk: ezúttal két magyar csapatért is szoríthatunk a női kézilabda Bajnokok Ligája négyesdöntőjében. Szombaton a két elődöntő közvetítésével várják a Kossuth Rádió hallgatóit. 15:15-től a Győri Audi ETO KC és a címvédő norvég Vipers Kristiansand összecsapásával indul a program. 18 órától kezdődik a második elődöntő, az FTC-Rail Cargo Hungaria és a dán Team Esbjerg mérkőzése.

A vasárnapi közvetítések

A négyesdöntő vasárnapi játéknapján is két mérkőzést követhetnek a hallgatók az MVM Dome-ból. 15:15-től jön az első helyosztó, ahol remélhetőleg magyar résztvevő nélkül követhetik a bronzmérkőzés izgalmait a magyar szurkolók. A döntő 18 órakor kezdődik, ebben – a remények szerint – a Győrnek és a Fradinak is szoríthatunk. A kommentátorok mellett riporterként Somogyi Zsófiát kapcsolja a rádió az összes mérkőzésről.

Új kézilabda podcast

Május 15-én három új sport témájú podcasttal bővült az M4 Sport és a Kossuth Rádió Sportvilág palettája. Ezek közül minden csütörtökön a 40×20-as podcastban a legfontosabb kézilabdát érintő témákat vitatják meg, valamint exkluzív riportok is készülnek a sportág legfontosabb hazai szereplőivel. A június 1-jei, és a négyesdöntőt követő adás fókuszában is a Bajnokok Ligája záró hétvégéje lesz.

A hétvégi női kézilabda Bajnokok Ligája négyesdöntő összes mérkőzése élőben a Kossuth Rádióban.

ELŐDÖNTŐK (06.03)
15:15:
 Győri Audi ETO–Vipers Kristiansand                       Kossuth Rádió
18:00: FTC-Rail Cargo Hungaria–Team Esbjerg                  Kossuth Rádió

HELYOSZTÓK (06.04)
15:15: 
bronzmérkőzés                                                           Kossuth Rádió
18:00: döntő                                                                            Kossuth Rádió

Olvasson tovább