Vasárnapi újság: Kisvárdán Béres Józsefre emlékeztek

A február 19-i adás tartalmából.
 

– Kisvárdán Béres Józsefre emlékeztek, a megemlékezésen Béres Klára idézte a családi múltat

– Akkumulátorgyár Debrecen szakértő – Megkapta a környezethasználati engedélyt a debreceni akkumulátorgyár. Nincs veszélyben Debrecen ivóvízellátása az akkumulátor gyár miatt, mondja a szakértő.

HÍREK

– Kárpátaljai körkép- Hogyan boldogulnak a nehéz helyzetben a kárpátaljai magyarok, és hogyan segítenek a belső Ukrajnából érkezőknek.

– Herczegh Anita a Regőczi István Alapítvány kuratórium elnöke- a házasság hetéhez- a szeretet csodája a Covid időszakából, a házasság ereje, a szeretet megőrzésének titka személyes tapasztalatok alapján

– Lélektől: Köves Slomó rabbi

7.15-8.00
– Lánczi Tamás politológus – Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédéről

– Roger Köppel, a Weltwoche főszerkesztő-tulajdonosa, a Svájci Néppárt (SVP) képviselője- Meg tudja-e őrizni Svájc a semlegességét? Mit tehetnek a polgárok a béke megőrzéséért Európában?

– Horváth József biztonságpolitikai szakértő – Milyen lehet most valójában a helyzet az Ukrán fronton? Közel a győzelem, vagy inkább az összeomlás? Ki teremthet békét? Mit ígérnek, és mit szállítanak valójában az európai országok?

– Noll Kati tudósítás: Hogyan működnek Németországban a szélsőbaloldali csoportok?

8.00-8.30

– Anna Wellisz, kommunikációs szakember, beszédíró, az Edmund Burke Alapítvány alelnöke- az úgynevezett repülő tárgyakról, a kínai megfigyelő léggömb ügyéről

– Nagy Kati tudósítás: Miután a New York Times feljelentette az EB- t Ursula von der Leyen és a Pfizer vezér üzenetváltásainak elsüllyesztése miatt, most csütörtökön az EP vezetői az Elnökök Tanácsában is arra szavaztak, hogy csak zárt körben kérdezzék az Európai Bizottság elnökét.

Vasárnapi újság – Kossuth Rádió – február 19., vasárnap, 7:00

Műsorvezető: Ujhelyi Zoltán
Szerkesztő: Horváth Ágnes

IDE KATTINTVA visszahallgathatja adásainkat >>>

Olvasson tovább