Hajnal-táj: Gasztrotrend még nem volt olyan praktikus, hasznos és egészséges, mint a házi fermentálás

A február 5-i adás tartalmából.
 

– Gasztrotrend még nem volt olyan praktikus, hasznos és egészséges, mint a házi fermentálás, ami néhány éve hódította meg az internetet.
– Dupla kökényes édesség a fantázianeve annak a bonbonnak, amivel a balatonlellei Földes Csilla egy angliai világversenyen bronz minősítést kapott.
– A közeljövőben olyan tudásbázist hoznak létre az agrárkamara és a gazdakörök jászkunsági vezetői, amely bármely gazdálkodónak segít megismerni a legfontosabb időszerű információkat.
– Éppen 21 évvel ezelőtt érte el hazánkat a ciánszennyezés. A Tisza élővilágát és a folyó menti települések, elsősorban Szolnok ivóvizét a Kiskörei Vízlépcsőnél végzett beavatkozások mentették meg.

Hajnal-táj – Kossuth Rádió – február 5., vasárnap 5:00

Szerkesztő – műsorvezető: Bakos Csaba

IDE KATTINTVA visszahallgathatja adásainkat >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább