Jó napot, Magyarország!: A Fővárosi Közgyűlés megerősítette azt a szándékát, hogy a karhatalmista múlttal rendelkező Horn Gyuláról közterületet nevezzen el

A január 30-i adás tartalmából.
 

– Ön szerint milyen konfliktusokat okozhat a XVIII. kerület baloldali vezetésének azon ötlete, hogy adót vetnének ki a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasaira?

– Mit szól hozzá, hogy a Fővárosi Közgyűlés január 25-i ülésén megerősítette azt a szándékát, hogy a karhatalmista múlttal rendelkező Horn Gyuláról közterületet nevezzen el?

– Olvasta, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága elítélte és 17 ezer euró megfizetésére kötelezte Litvániát amiatt, hogy egy LMBTI témájú mesekönyvet cenzúrázott?

Mit szól hozzá? Jó napot Magyarország című, beszélgetős műsorunkban a hallgatóké a főszerep. Várjuk jelentkezésüket napi, aktuális témáink kapcsán, ha szívesen elmondanák véleményüket az élő adásban. Telefonszámunk: 759-52-00, Sms 30-9000666, e-mail címünk jonapotmagyarorszag@mtva.hu, de a Kossuth rádió Facebook oldalán is írhatnak. Minden hétköznap, délután 4 órától, mit szól hozzá a Kossuth rádióban?

Jó napot, Magyarország! – Kossuth Rádió – január 30., hétfő 16:00

Szerkesztő: Tarics Péter

IDE KATTINTVA visszahallgathatja adásainkat >>>

Borítókép: Horn Gyula miniszterelnök a Parlament plenáris ülésén 1997. szeptember 9-én (Fotó: MTI/Kovács Attila)

Videó ajánló

Olvasson tovább