Napközben: Jótállás, csere és visszavétel

A december 21-i adás tartalmából.
 

– Bőrproblémák a karácsonyi ajándék kozmetikumok tükrében
A kozmetikai termékek mint krémek, szappanok, maszkok még mindig nagyon népszerű ajándékok a fa alatt. Könnyű választás, mert sokan jó szándékkal vesznek olyan kozmetikum csomagokat, amik vagy speciális karácsonyi/téli illatú vagy az ajándékozott kedvence. Ám azok számára akiknek valamilyen bőrbetegsége van maga a rémálom lehet egy színes/illatos termék. Nem beszélve arról, hogy van, akinek egy-egy ilyen terméktől lesz allergiás reakciója.

Szabályok ünnepek előtt és alatt – Milyen idegeskedés és veszély kerülhető el autósként?
anyag – Parkolóhely problémák és biztonság

Jogi rovat – Jótállás, csere és visszavétel
Karácsonykor sok ajándék félresikerül. Mondjuk többen ugyanazt adják egy embernek. Ruhánál nem jó a méret vagy nem tetszik a szín. Ám garanciális hiba is felmerülhet, mert kipróbálná az ajándék gépet az illető és kiderül, hogy nem működik… Jótállás, visszavétel, csere. ezek jogi hátteréről és lehetséges buktatóiról beszélünk a jogi rovatunkban.

Felfokozott érzelmek, majd elcsendesedés és ünnep
Advent kezdetével az emberek a karácsonyra készülnek. Hogyan lehet meghitt és valóban ünnepi ez a készülődés? A környezetünkben sok mindennel tehetünk azért, hogy valóban megérkezzünk testben és lélekben is karácsonyra a családdal. Ebben segít egy pap és egy pszichológus.

Napközben – Kossuth Rádió – december 21., szerda 9:05

Műsorvezető: Bak Anita
Szerkesztő: Bartha Bernadett

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább