Jó napot, Magyarország!: Hallott róla, hogy egy amerikai liberális orvosprofesszor a karácsonyi ünnepek elhalasztását javasolja az Egyesült Államokban?

A december 5-i adás tartalmából.

– Mit szól hozzá, hogy az Európai Törvényszék elutasította azt a keresetet, amelyet Ausztria indított a PAKS II. magyar beruházási támogatás ellen?
– Hallott róla, hogy egy amerikai liberális orvosprofesszor a karácsonyi ünnepek elhalasztását javasolja az Egyesült Államokban? Az orvos a téli megbetegedések megelőzésére hivatkozik.
– Olvasta, hogy a magyar kormány addig nem járul hozzá a NATO-Ukrajna Bizottság formális ülésezéséhez, amíg a kárpátaljai magyarok vissza nem kapják az őket megillető jogokat?

IDE KATTINTVA a teljes adás visszahallgatható!

Mit szól hozzá? Jó napot Magyarország című, beszélgetős műsorunkban a hallgatóké a főszerep. Várjuk jelentkezésüket napi, aktuális témáink kapcsán, ha szívesen elmondanák véleményüket az élő adásban. Telefonszámunk: 759-52-00, Sms 30-9000666, e-mail címünk jonapotmagyarorszag@mtva.hu, de a Kossuth rádió Facebook oldalán is írhatnak. Minden hétköznap, délután 4 órától, mit szól hozzá a Kossuth rádióban?

Jó napot, Magyarország! – Kossuth Rádió – december 5., hétfő 16:00

Szerkesztő: Tarics Péter

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább