Helyünk, a konyha nem a robotoktól, nem a hipermodern eszközöktől okos, hanem elsősorban Kiss Erika dietetikus tudásától az és a benne főző érintettek közös kísérletezési és tanulási folyamata teszi különlegessé. A Richter Anna Díj pályázat nyerteseként, a Semmelweis Egyetem szakmai és infrastrukturális segítségével hozott létre Kiss Erika dietetikus szakember egy olyan konyhát, melyben a különböző betegség- csoportokhoz tartozó érintetteknek (szülők és kamaszok, fiatal felnőttek) tanít olyan praktikákat, melyektől nemcsak egészséges, de gusztusos és finom lehet a speciális étrendhez, a szokatlan alapanyagokból készült étel. Egy hatalmas munkapult körül beszélgetünk, tésztagyúrás közben.
IDE KATTINTVA a teljes adás visszahallgatható!
A hely – Kossuth Rádió – november 28., hétfő 11:07
Műsorvezető: Bak Anita
Szerkesztő: Kiss Bea
A belépéssel kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta az Adatkezelési nyilatkozatot.