Korkóstoló: Hasznos tanácsok kezdő mediterrán szakácsoknak

Az augusztus 7-i adás tartalmából.
 

– Aranyfokozat háromszor is. Sikert hozott a kékszőlő és a bodzavirág szörp, valamint a narancsos sütőtöklekvár a Magyar Ízek Versenyén.
– Csak természetesen! Pincészet a Velencei-tónál.
– Tengeri herkentyűk és egyéb vízi állatok a tányéron. Hasznos tanácsok kezdő mediterrán szakácsoknak.
– Sörfőzés és grillezés. Ezek a kedvenc gasztroténykedései – persze az evésen túl – Havasi Zoltánnak, az egyik okos eszközökkel foglalkozó magyar cég vezetőjének.

Hallgassa meg!

Korkóstoló – Kossuth Rádió – augusztus 7., vasárnap, 9:34

Szerkesztő: Bencze Andrea

Tovább a műsoroldalra >>>

Borítókép: unsplash

Olvasson tovább