Kalendárium: Ahol a múzsák laknak

A július 19-i adás tartalmából.
 

– Több mint 50 ingyenes programmal, köztük koncertekkel és színházi előadásokkal várja a közönséget a Déryné Fesztivál július 20. és 24. között tíz helyszínen, Sátoraljaújhelyen és környékén.
– Időutazások címmel nyílik/nyílt ( júl.14.) új, nagyszabású időszaki tárlat a Szolnoki Galériában, amely Gyulai Líviusz Munkácsy- és Kossuth-díjas grafikusművész és animációsfilm-rendező páratlanul gazdag életművét mutatja be.
– We Will Rock You: a Queen dalokból készült musical bemutatója július 21.-én a Pesti Magyar Színházban. A musicaltörténelem legnagyobb sikerei között emlegetik ezt a musicalt, melyet már 17 országban láthattak a nézők. Az előadás új díszlettel és jelmezekkel, koreográfiával és rendezéssel kerül színpadra magyar nyelven, Budapesten, a Pesti Magyar Színházban- július 21. után még több alkalommal.
– Ahol a múzsák laknak -Kiállítás nyílt a szigligeti Alkotóház történetéről.
– Július 21.-én folytatódik a Harmonia Albensis templomi koncertsorozat Székesfehérváron, az Aranybulla emlékév rendezvényeként.
– Online tárlatvezetés a Magyar Nemzeti Galéria Art deco tárlatában az adás napján
– Az idén 65 éves Duna Művészegyüttes premier előadása a Nemzeti Táncszínház szabadtéri fesztiválján, július 20.-án a Millenáris Parkban, a fővárosban.

Hallgassa meg!

Kalendárium – Kossuth Rádió – július 19., kedd, 15:32

Szerkesztő: Kádár Dóra

Tovább a műsoroldalra >>>

Borítókép: (Fotó: Stekovics Gáspár/Wikipedia)

Olvasson tovább