Kalendárium: Ha szerda, akkor Borszerda

A július 13-i adás tartalmából.
 

– A Nemzeti Táncszínház – ismét megrendezve a 2019-ben életre hívott fesztiválját – a szabadban zárja az évadot, a fővárosi Millenáris Parkba invitálva az érdeklődőket július 14. és 24. között.
– Július 14.-én kezdődik és 10 napig tart az idén 40 éves Kőszegi Várszínház fesztiválja -együttműködésben a szombathelyi Mesebolt Bábszínházzal.
– A Veszprémi Petőfi Színház és a Pesti Broadway Alapítvány koprodukciójában, Kerényi Miklós Gábor rendező állítja színpadra Jávori Fegya – Kállai István & Gábor – Müller Péter Sziámi: Lévi Story című klezmer musicaljét,amelyet a farmerkirály, Levi Strauss élete és az amerikai kivándorlási hullám ihletett. A bemutató július 15-én a Siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon lesz.
– Hajlíthatatlanok címmel jelent meg Maruzs Roland és Szentváry- Lukács János szerkesztésében az a kötet, amely a Magyar Arany Vitézségi Érmet kiérdemelt negyven magyar katonának állít emléket.
– Ha szerda, akkor Borszerda a Magyar Nemzeti Galériában – 2022-ben már tizenegyedik alkalommal! A rendezvény ismét színes programot kínál: szerda esténként különleges kiállítások, izgalmas tárlatvezetések és előadások, élő zene és borkóstoló várja a művészet rajongóit. Július 13.-án Szinyei Merse Pál munkássága lesz a központi téma, de a közönség megnézheti a nemrégen nyílt Art deco tárlatot is.
– Pál utcai fiúk előadás az adás napján este fél 9-től, a zalaegerszegi Kvártélyház Szabadtéri színház programjában

Hallgassa meg!

Kalendárium – Kossuth – július 13., szerda, 15:32

Szerkesztő: Kádár Dóra

Tovább a műsoroldalra >>>

Videó ajánló

Olvasson tovább