A Hely: Balatonboglár, Genetikai Labor

A június 28-i adás tartalmából.

Milyen húsból van a virsli, vagy a felvágott? Milyen halat eszünk balatoni hekk gyanánt? Valósággá váltak a tervek. A balatonboglári Halker Kft. munkatársai akár egy napon belül képesek kiszűrni az élelmiszer-hamisítványokat a cég új genetikai laboratóriumában. Mindössze négy év munkája és csaknem másfél milliárd forint kellett kutatás-fejlesztésre, amit az állam is támogatott. A genetikai vizsgálattal működő eljárás nemzetközi szinten is egyedülálló fejlesztés.
Kedd: Balatonboglár, Genetikai Labor

Hallgassa meg!

A Hely – Kossuth Rádió – június 28., kedd 11:07

Műsorvezető: Kiss Bea
Szerkesztő: Varga Tünde

Tovább a műsoroldalra >>>

Array
(
    [replacement] => 
		
		

    [shortcode] => 
		
		

    [title] => 
    [image] => //cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/4/2022/06/Halgenetika-Balatonboglar_02-2000x924.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

Videó ajánló

Olvasson tovább