Kabarématiné: Miből készülhet bor a szőlőn kívül?

A június 25-26-i adás tartalmából.
 

Csak ülünk a semmiben. Nincs mire várni, maximum születés vagy névnap, vagy házassági évforduló jöhet, hogy változatossá tegye a szürke hétköznapokat. A szombati kabarématinéban Pataki Balázs ebben a nagy űrben a karácsonyra is emlékezik.
Cirokból, rozsból, kukoricából vagy búzából készülhet a vodka, tequilát a kék agavé kaktusz cukorban gazdag tövéből gyártják. Hogy bort a szőlőn kívül miből készíthetünk, elárulják a titkot a hordók mesterei: Aradi Tibor, Mikó István és Vida Péter. A plágium rejtelmeibe Litkai Gergely vezet majd be bennünket.
A vasárnapi Kabarématinéban egy fanatikus szurkoló és egy újságíró párbeszédét hallhatják, amelyet Tóth Tibor jegyzett fel. A megrögzött drukker Kern András, a tollbajnok Rudolf Péter. A szolárium kitűnő he4lyswzín arra, hogy ne csak a testek, de az elmék is találkozzanak. Hadházi László jelenetének szereplői a szellem bajnokai: Getz és Rezső. Kiss Ádám arról mesél, hogy egy kis lakásban is olyan jelenetek játszódhatnak le, amire senki sem számít. Megjelenhet például egy idegen ember a nagyszobában, vagy rendelőintézetté is alakulhat ha a házigazda orvosost játszik. Ha már orvos: Felméri Péter rejtélyes betegségeiről és barátnőjéről is megosztja történeteit a hallgatókkal.

Szombat:

Hallgassa meg!


Vasárnap:

Hallgassa meg!

Kabarématiné – Kossuth – június 25-26., szombat-vasárnap, 9:05

Várja Önöket a házigazda: Zsoldos László!

Tovább a műsoroldalra! >>>

Borítókép: MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Olvasson tovább