Korkóstoló: Ezüstfényű siker a Bocuse d’Oron

Az április 3-i adás tartalmából.
 

Ezüstfényű siker a Bocuse d’Oron. A versenyről mesél Dalnoki Bence, a magyar csapat séfje.
Amikor a vegán gírosz és raguleves is menő. Konyha kizárólag növényi alapanyagokkal.
Tavasz a Balaton-felvidéken. Beszélgetés Jásdi Istvánnal borról és szőlőről, no meg az értük folyó munkáról.
Tud-e főzni, mit szeret enni és szerinte mit kell ennie egy egészséges gyereknek? Vendégünk Kőnig doki gyermeksebész, gyermektraumatológus.

IDE KATTINTVA a teljes adás visszahallgatható!

Korkóstoló – Kossuth – április 3., vasárnap, 9:34

Szerkesztő: Bencze Andrea
Műsorvezető: Kumin Viktória

Tovább a műsoroldalra >>>

Borítókép: Dalnoki Bence séf és Széll Tamás coach a Bocuse d'Or szakácsverseny európai döntőjében a Sirha Budapest 2022 Nemzetközi Élelmiszeripari és a HoReCa szakkiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2022. március 24-én. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Olvasson tovább