Vasárnapi újság: Rendőröket kicselezni és embercsempészt találni segít egy társasjáték

A február 6-i adás tartalmából.
 

6.00-7.00
– Prof. Dr. Werner J. Patzeltel, a CDU tagja, Bauer Bence, Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézet az Európai Együttműködésért vezetője – Január 21-én új elnököt választott a CDU a konzervatív Friedrich Merz személyében. Várható-e fordulat? Mit jelent ma a németek számára ma a konzervativizmus, a kereszténység?
– Bende Balázs jegyzet- bűnözők mint hősök
– ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, Aczél Petra egyetemi tanár, a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció és Szociológia Intézet vezetője – Rendőröket kicselezni és embercsempészt találni segít egy társasjáték. A játékból is lehetünk migránsok már díjat is nyert az érzékenyítésért.
– Frivaldszky Edit az Emberi Méltóság Központ igazgatója , Olaj Anett, az abortusz.hu oldal szerkesztője, szinkronszereplők – „A Váratlan élet (Unplanned)” című film magyar változatának bemutatója február 7-én.
– Lélektől lélekig – Köves Slomo

7.15-8.00
– Kocsis Máté, Fidesz frakcióvezető – Márki-Zay kijelentései, sértegetések, pedofil bűnözők nyilvántartása
– Robert Clarke a volt finn belügyminiszter számára jogi asszisztenciát biztosító ADF Internationaltől – Megkezdődött Finnországban Päivi Räsänen volt finn belügyminiszter pere, mert bibliai idézetet posztolt a homoszexualitásról.
– Hölvényi György Európai parlamenti képviselő – Keresztények, keresztény vonatkozású kijelentések megítélése az Európai Parlamentben
– Földi László biztonságpolitikai szakértő – A legtöbb NGO kézben tartja a külföldi újságírók irányítását. De kik állnak az NGO-k mögött, miért torzítanak egyebek mellett a magyar kormány legitimitásával kapcsolatban? Milyen következményekkel jár, a külföldi befolyásolás?

8.00-8.30
– Peter Boghossian, amerikai filozófust, pedagógia-kutató – Tavaly ősszel hasonlóképpen mondott le egyetemi professzori állásáról, mint idén januárban Jordan Peterson. Ő a Portland State University filozófia professzori pozícióját adta fel tiltakozásul az egyetemen egyre erőszakosabb gender ideológia nyomulása miatt.
– Vörös Győző, ókorkutató, akadémikus, Erdő Péter bíboros – Kedden a Vatikánban vette át a Pápaság Aranyérmet és Oklevelet Vörös Győző, aki első magyarként már a Pápai Akadémiák Díját is megnyerte a Szentföldi Magyar Ásatásokért.

IDE KATTINTVA a teljes adás visszahallgatható!

Vasárnapi újság – Kossuth – február 6., vasárnap, 6:00

Műsorvezető: Ujhelyi Zoltán
Szerkesztő: Horváth Ágnes

Tovább a műsoroldalra >>>

Borítókép: Unsplash

Videó ajánló

Olvasson tovább