Napközben: A kiégés, de még inkább a megújulás

A február 1-i adás tartalmából.
 

A kiégés, de még inkább a megújulás a témája a következő blokknak – milyen lehetőségei vannak egyénként és milyen lehetőségei vannak egy szervezetnek, ha szükséges a megújulás.. Kié a vezető szerep egy ilyen folyamatban, mi a vezető szerepe és főként, mennyire jellemző a jelenlegi időszakban a testi, lelki, szellemi kimerúlés, azaz a megújulás igénye. Egy könyv szerzőpárosa lesz a vendégünk, Minarik Annamária és Porkoláb Imre.

Elvonulást tartanak gyermektelen házaspárok részére, a szervező lesz a vendégünk, Csépányi Gábor atya. MI segíti elő a gyermekek születését, milyen lelki folyamatok segítik, s mivel nehezítjük, amiről esetleg nem is tudunk. anyag: Tarnóczi László

Társasház rovat – A viharkárok kapcsán beszélgetünk Lambert Gáborral, a MABISZ szóvivőjével, Mukics Dániellel, a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivőjével és Bék Ágnessel, a Társasházkezelők képviselőjével.

Nemzetközi rangra emelkedett a magyar hagyományőrző sportágak elismertsége, egyúttal a Fővárosi törvényszék is bejegyezte a 16 sportszervezetet. Milyen értékeket adhatnak a hagyományőrző sportágak a többi sport mellett, mit képviselnek, hogy juthatnak el, mondjuk a fiatalokig?

IDE KATTINTVA a teljes adás visszahallgatható!

Napközben – Kossuth Rádió –  február 1., kedd, 9:05

Szerkesztő – műsorvezető: Herczeg Tibor

Tovább a műsoroldalra >>>

Olvasson tovább