×

Minden időben: Vasárnap kezdődött az ökumenikus imahét

A január 19-i adás tartalmából.
 

Vasárnap kezdődött az ökumenikus imahét, amelyen a magyarországi keresztyének, felekezeti hovatartozás nélkül, közösen vesznek részt. Az idei programsorozat anyagát a Közel-keleti Egyházak Tanácsa állította össze. A nyitó istentiszteletet a járvány ellenére is zsúfolásig telt budapesti Deák téri evangélikus templomban tartották.
Nagykanizsára látogatunk, ahol Hella Ferenc esperessel beszélgetünk a palást mögötti emberről. Hallhatják verset mondani, bejárjuk az egyik legkülönlegesebb art deco templomot és a nemrégiben elkészült Kiscsillag Református Óvodát.
Ha kedd este, akkor Csillagpont! A több ezer fiatalt megszólító református ifjúsági találkozó minden héten várja egy testi és lelki feltöltődést kínáló klubprogramra az érdeklődőket Budapesten. Zenével, igei gondolatokkal és ismerkedéssel telik egy ilyen alkalom, amelyet riportunkban igyekszünk bemutatni.

„Jézus megváltó halála és feltámadása nélkül üres a hitünk és az életünk” – vallja Steinbach József. A Dunántúli Református Egyházkerület püspökének gondolatait Rajkai Zoltán tolmácsolásában hallhatják.

Tartsanak velünk szerdán délután fél 2-től a Kossuth Rádió hullámhosszán!

Hallgassa meg!

Minden időben – Kossuth – január 19., szerda, 13:30

Szerkesztő: Fekete Zsuzsa
Műsorvezető: Kojsza Péter

Tovább a műsoroldalra>>>

Videó ajánló

Olvasson tovább