×

Napközben: Téli balesetek

A december 10-i adás tartalmából.
 

– Céges karácsonyok fontossága, és vállalati csapatépítés. Magyar fejlesztésű online csapatépítő játék a pandémia idején. Vendég Vad Ágnes, okleveles business és emberi potenciál aktivizáló coach.

– Adományozás, jótékonysági kampányok Adventkor. Vendég Siklósi Beatrix, a Kossuth Rádió csatornaigazgatója, a Jónak lenni jó kampány ötletgazdája és Kiss Fruzsina, 23 éves egyetemista, aki egy különleges Emlékkönyvet ajánlott fel a JLJ kampányához kapcsolódva.

– Cipősdoboz akció. Révész Szilvia, a Baptista Szeretetszolgálat szóvivője, a Cipősdoboz akció céljáról, aktuális állásáról és a segítési lehetőségekről beszél nekünk. Vendég továbbá Zagyva Richárd, a Katolikus Karitász országos igazgatóhelyettese, akitől az Egymillió csillag a szegényekért akció lényegéről, aktuális állásáról és bevonódás lehetőségéről beszél nekünk. Dúll Andrea, környezetpszichológustól, arra is választ kapunk, hogy miért nyitottabbak az emberek a segítségre Advent időszakában, és a pandémia hogyan hatott az adakozási kedvre.

– Bozsik gazda rovata – Mikulás virág és karácsonyi kaktusz

– Téli balesetek. Nyári koncerthelyszínből téli korcsolyapálya. Győrfi Páltól, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjétől választ kaphatunk arra, hogy mit tegyünk, ha megsérülünk télen, milyen panasszal hívjuk a mentőt és mikor orvosolható otthon a panasz, mit tehetünk ha valakit látunk elesni, hogyan segíthetjük a mentősök munkáját. Németh Péter a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. biztosítási szakértőjétől arról hallhatunk, hogy a téli sportok sérüléssel is járhatnak, és mire érdemes biztosítani, hol vagyunk biztosítva, milyen kockázati tényezők befolyásolják a biztosítást.

IDE KATTINTVA a teljes adás visszahallgatható!

Napközben – Kossuth Rádió –  december 10., péntek, 9:05

Szerkesztő: Bartha Bernadett

Tovább a műsoroldalra >>>

Borítókép: Unsplash

Videó ajánló

Olvasson tovább